Over Bakker Gijs

Bakker Gijs is ontstaan uit een diepgewortelde passie voor bakken en ambacht. Al sinds jaar en dag koester ik een liefde voor het creëren van heerlijke lekkernijen. De inspiratie hiervoor komt deels van mijn moeder, die al jaren als chocolatier actief is. Haar vakmanschap en liefde voor het ambacht hebben mij geïnspireerd om mijn eigen passie te volgen.

Van 2019 tot 2022 volgde ik een cursus bakker-patissier bij Syntra in avondschool.

Macarons maak ik al sinds 2017. Na vele pogingen lukte het om dit speciale koekje te maken en sinds 2019 maakte ik deze elk jaar in december voor het goede doel.

Wat ooit begon met enkele schuchtere pogingen, werd een hobby en groeide uit tot een passie die ik met de wereld wil delen.

Bakker Gijs streeft ernaar om de beste artisanale macarons op bestelling aan te bieden, zodat u uw klanten kan verrassen met deze uitzonderlijke lekkernij.

Ontdek de smaak van ambacht bij Bakker Gijs!

Denkt u dat mijn macarons een meerwaarde kunnen betekenen in uw zaak? Neem dan nu contact met mij op!

Ik sta altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.